Élet-Stílus

Menesztették a pécsiek edzőjét

A labdarúgó Borsodi Ligában a kiesés ellen harcoló PMFC-Pécs Plaza vezetői egyoldalúan felbontották Keszei Ferenc edző szerződését.

A pécsiek hivatalos honlapja szerint az utolsó fordulóban sorra kerülő, váciak elleni idegenbeli találkozóra Schneider Gábor másodedző és Szabados József csapatkapitány készíti fel az együttest.

Keszeivel a klub minden anyagi és jogi kérdésben megegyezett. Két héttel ezelőtt már komolyan felvetődött az edző leváltása, ám akkor a vezetőség a szezon végéig bizalmat szavazott az edzőnek, akinek az irányításával a baranyai együttes 29 mérkőzésen hétszer nyert, 11 döntetlen mellett 11-szer veszített, így az utolsó forduló előtt a kiesését jelentő 15. helyen áll a labdarúgó Borsodi Liga tabelláján.

“A vezetők ma szóltak, hogy közös megegyezéssel váljunk el egymástól, mivel én ezt nem fogadtam el, egyoldalúan bontották fel a szerződésemet úgy, hogy semmilyen további követelésem nincs a klubbal szemben. Nagyon

Kapcsolódó cikkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

szurkolok a fiúknak, hogy harcolják ki a bennmaradást, de nem utazom el velük Vácra, ugyanis nem szeretném, ha ez bármilyen zavart okozna” – nyilatkozta Keszei Ferenc az MTI-nek.

A pécsi csapat a záró körben a már búcsúzú Vác vendégeként lép pályára, ugyanakkor az esetleges győzelme sem garancia a bennmaradásra, a sorsa a szintén a kiesés ellen küzdő REAC, illetve Győr eredményétől is függ.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik