Élet-Stílus

A Fehérvár edzője rosszul lett, de a csapat nyert

A kiesés ellen menekülő Győr gyenge játékkal 2-1-es vereséget szenvedett az FC Fehérvár vendégeként a Borsodi Liga 28. fordulójában. A hazaiak edzője a szünetben rosszul lett.

A Fehérvár minden tekintetben jobb volt ellenfelénél, végig fölényben játszott. A vendégek csak a hajrában voltak egyenrangú ellenfelei a hazai együttesnek, ez azonban kevésnek bizonyult a pontszerzéshez. A Fehérvár Mario Bozsics jól eltalált lövésével már a találkozó elején megszerezte a vezetést, majd a 66. percben az ex-győri Vayer Gábor tizenegyesből szerzett góllal növelte az előnyt, ráadásul a kezezésért Stark Pétert kiállította a játékvezető.

A Győr Pákolicz Dávid révén az utolsó percben szépített (8 méterről lőtt a jobb alsóba), majd támadásban maradt, de egyenlíteni már nem tudott. Marijan Vlak, a fehérváriak vezetőedzője a szünetben rosszul lett, ezért a második félidőben segítője, Hrvoje Baovic irányította a kispadról a hazaiakat. Vlaknak túl magas volt a vérnyomása, ezért orvosi javaslatra a második félidőt a klubházból, televízión nézte végig. A Győr vereségével nagy bajba került: a 13. helyen áll a bajnokságban, de csak két ponttal szerzett többet, mint a 15., kieső helyen tanyázó Tatabánya, amely ráadául egy meccsel kevesebbet játszott. A Fehérvár a hatodik.

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu



Borsodi Liga, 28. forduló:
FC Fehérvár-Győri ETO FC 2-1 (1-0)
Gól:
Bozics (11.), Vayer (66., 11-esből), ill. Pákolicz (89.)
Kiállítva: Stark (66., Győr)


Kedden játszották:
MTK Budapest-Diósgyőri VTK 4-2

Szombati program:
Tatabánya-Újpest FC, 15:00
Paks-Budapest Honvéd, 17:30
Vasas-Pécs, 18:00
Kaposvár-FC Sopron, 18:00
Vác-Zalaegerszeg, 18:00

Hétfői program:
Debrecen-REAC, 18:00


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!





Ajánlott videó

Olvasói sztorik