Élet-Stílus

Elfertőzödött az olimpai bajnok úszó sebe

Sebe elfertőződése miatt még idejében került kórházba Pekingben Grant Hackett, az ausztrálok olimpiai bajnok gyorsúszó-specialistája.

Kapcsolódó linkek

:
uszas.lap.hu
sport.lap.hu



A 26 éves kiválóság, aki egy sportszergyártó cég kampányútján szerepel a kínai fővárosban, fejfájásra és szédülésre panaszkodott. Az esetről beszámoló ausztrál Herald Sun értesülése szerint az úszó jobb bokája meglehetősen feldagadt, de a kezelés sikere volt, így vélhetően már a jövő héten újra edzhet.

„Sokkal súlyosabb következményei is lehettek volna a fertőzésnek, ha annyiban hagyom a dolgot és nem megyek kórházba” – idézte a lap a gyorsúszót, aki sérülését egy Fidzsi-szigeteki korallzátonynál szerezte a múlt héten, ahol énekesnő párjával, a kanadai Candice Alley-vel nászúton járt. Az ausztrálok 1500 méter gyorson olimpiai bajnoki címvédő úszója a világbajnokságokon összesen 18 érmet – közte tíz aranyat – szerzett, a melbourne-i vb-n azonban formán kívül versenyzett, 1500, 800, valamint 400 gyorson is kikapott. A két hosszabb távon hetedik helyen zárt, a rövidebben pedig harmadik lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik