Élet-Stílus

Félgőzzel is simán nyert a MU

A Manchester United újra hatpontosra növelte az előnyét a Chelsea-vel szemben, miután magabiztos győzelmet aratott a Sheffield United ellen. A londoniak szerda este visszaállíthatják a hárompontos differenciát.

A Manchester United félgőzzel is könnyedén verte az Old Traffordra látogató Sheffield Unitedet, Sir Alex Ferguson emberei csak annyit adtak ki magukból a kedd esti bajnokin, amennyi feltétlenül szükséges volt a három pont megszerzéséhez. Michael Carrick már a harmadik percben megszerezte a vezetést, miután remekül emelte át a labdát a kivetődő kapuson, majd a 2-0-s végeredményt Wayne Rooney állította be.


A listavezető nagyobb különbséggel is nyerhetett volna, de a további helyezeteit elszórakozta, és a második félidőben jobbára már csak a játék „színezésével” foglalkozott. Egyébként a kiesés ellen menekülő Sheffieldnek is akadtak helyzetei: Michael Tonge a felső lécet találta el, és idetartozik, hogy a bíró egy nyilvánvaló tizenegyest nem adott meg a vendégeknek. „Úgy gondolom, remek munkát végeztünk ezen a meccsen, a második félidőben pedig már az idővel is játszottunk” – így Ferguson.

A nap másik mérkőzésén az Arsenal 3-1-re verte a vendég Manchester Cityt, és ezzel letaszította a harmadik helyről a Liverpoolt – igaz, a „vörösök” szerda este vissza is előzhetik az „ágyúsokat”.

Premier League, elhalasztott mérkőzések:
Manchester United-Sheffield United 2-0 (1-0)


Gól:
Carrick (4.), Rooney (50.)

Arsenal-Manchester City 3-1
Gól:
Rosicky (12.), Fabregas (73.), Julio Baptista (80.), ill. Beasley (41.)

Szerdai program:
Blackburn-Watford, 21:00
Liverpool-Middlesbrough, 21:00
West Ham United-Chelsea, 21:00



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik