Élet-Stílus

Hajnalt vinnék a Bundesligába

A másodosztálybeli Kaiserslautern magyar játékosára német lapjelentések szerint felfigyelt az élvonalban szereplő Alemannia Aachen együttese. Hajnal Tamás persze lehet, hogy jelenlegi csapatával is feljut a Bundesligába.

Az 1. FC Kaiserslautern egyelőre csak a hatodik helyen áll a másodosztályban, de mindössze három pontos a lemaradása a harmadik, feljutást érő helyen tanyázó Duisburggal szemben. A magyar védő szerződésének van egy olyan passzusa, amely szerint 400 ezer euróért elengedik a csapattól, ha nem sikerül egy osztályt feljebb lépni.

A tavaly feljutott Alemannia Aachen együttese már szemet is vetett a középpályásra, aki nemcsak a német másodosztályban, hanem a magyar válogatottban is letette már a névjegyét. Hajnal az idei szezonban alapembernek számít az együttesnél: 26 bajnokin lépett pályára és ötször volt eredményes.

Az aacheni klub trénere, Michael Frontzeck és a sportigazgató Jörg Schmadtke a napokban ismét Kaiserslauternben járt, hogy szemügyre vegyék a 26 éves magyar játékost, de egyelőre semmilyen konkrétumot nem tudtak belőlük kiszedni az újságírók.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik