Élet-Stílus

FIFA: Blatter az egyedüli elnökjelölt

A szervezetet jelenleg is vezető Joseph Blatter lesz az egyedüli elnökjelölt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) tisztújító kongresszusán, melyre május 31-én, Zürichben kerül sor.

Ezt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség jelentette be hétfőn, miután március 31-én lezárult a jelöltállítás. A szervezet tájékoztatása szerint a 71 éves Blattert a hat kontinensről összesen 66 tagszövetség támogatta.

„Szeretném megköszönni mindazoknak, akik továbbra is bíznak bennem. Az elmúlt kilenc évben rengeteg nehézséget kellett megoldanom, és úgy vélem, sikerült több területen is javítani a nemzetközi szövetség működésén, köszönhetően azoknak, akik támogatást nyújtottak nekem” – mondta Blatter.

Blattert 1998 júniusában választotta első emberévé a nemzetközi szövetség, majd 2002-ben újabb négy évre bizalmat kapott. Egy évvel később aztán Dohában úgy határoztak a tagok, hogy 2007-ig meghosszabbítják

a mandátumát és a jövőben mindig a világbajnokságot követő évben rendezik a tisztújító kongresszust, amelyre idén május 31-én kerül sor.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik