Élet-Stílus

Botrányosan búcsúzott az Inter (videó)

Az olasz bajnokságot toronymagasan vezető milánói csapat úgy esett ki a Bajnokok Ligájából, hogy nem vesztett a Valencia ellen. A játékosok a mérkőzés lefújása után csatatérré változtatták a Valencia pályáját.

A keddi nyolcaddöntős találkozó gólnélküli döntetlenre végződött, ez pedig az első, olaszországi találkozón elért 2-2 révén a spanyolok továbbjutását eredményezte. A lefújását követően Carlos Marchena, a hazaiak védője provokálni kezdte Nicolas Burdissót, a milánóiak argentin futballistáját, aki erre “beszólt” a spanyol válogatott játékosnak. Ezután Javi Navarro a cserepadról a játéktérre rohanva megütötte Burdissót, akinek eltört az orra.

Elborult Navarro agya

A két csapat futballistái valamennyien a pályára futottak, és csak hosszas dulakodás után vonultak be az öltözőkbe, ám ekkor még nem volt vége az incidensnek: Francesco Toldo, a kék-feketék cserekapusa berontott a hazaiak öltözőjébe, majd Luis Figo és Esteban Cambiasso is kísérletet tett erre, őket azonban a biztonságiak vissza tudták tartani.

Botrányosan búcsúzott az Inter (videó) 1

Navrrót ûzik az olaszok (marca.es)


“Egy Valencia-játékos berohant a pályára és eltörte Burdisso orrát. Toldo látta az esetet és ettől elborult az agya” – nyilatkozott a történtekről Roberto Mancini, az Inter vezetőedzője. “Úgy gondolom, mindkét csapat hibázott. Néhány játékos nem tudott uralkodni az indulatain. Szégyen, hogy így kellett befejezni az összecsapást” – mondta Quique Sanchez Flores, a Valencia trénere.

UEFA-vizsgálat

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vizsgálatot indított a botrányos körülmények között véget ért Valencia-Internazionale Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő ügyében. “Alaposan kielemezzük a történteket, rendkívüli szigorral fogunk eljárni. A fegyelmi bizottság március 22-én tárgyalja az esetet” – jelentette be az UEFA illetékese.

A verekedést kirobbantó Navarro nem sokkal a mérkőzés után bocsánatot kért a meggondolatlan cselekedetéért: “Láttam, hogy megtámadják egyik csapattársamat, és erre elvesztettem a fejemet. Soha nem ragadtattam még el magam ennyire, és soha többet nem is fogok. Sajnálom és szégyellem magam.”





Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik