Élet-Stílus

Két edzőváltás az olasz élvonalban

Hétfőn Torinóban és a Cagliarinál is megköszönték a vezetők az edző eddigi munkáját. Mindkét egyesületnél ismerős arcok ülhetnek a kispadra, Zaccheronit és Colombét egyaránt az előd váltja.

A Torino labdarúgócsapatának vezetői hétfőn menesztették Alberto Zaccheroni vezetőedzőt. A klub elöljáróinak döntése nem meglepő, ugyanis az együttes nagyon gyengén szerepel a bajnokságban, jelenleg 16. a 20 csapatos pontvadászatban, s mindössze két pont választja el a kiesőhelytől.

Zaccheroni sorsát a szombati Chievo elleni összecsapás pecsételte, amelyen 3-0-ra kikapott együttese a hozzá hasonlóan kiesés elöl menekülő veronai gárda otthonában. A szakember helyét elődje, Gianni De Biasi veszi át, akit tavaly szeptemberben, három nappal a 2006/2007-es szezon rajtja előtt cseréltek le a klubvezetők.

A Torinóhoz hasonlóan a Cagliarinál is edzőváltásra került sor hétfőn: Franco Colomba helyére Marco Giampaolót nevezték ki a klub elöljárói. A probléma itt is ugyanaz volt, mint a másik csapatnál, a gyenge szereplés. A Cagliari mindenesetre egy kicsit jobban áll, mint a Torino, jelenleg a 14. a húszcsapatos Serie A-ban.

Érdekesség, hogy Giampaolo nemcsak az utódja,

hanem az elődje is Colombának, ugyanis kollégája decemberben éppen őt váltotta a csapat kispadján.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik