Élet-Stílus

Megbüntetik van Bommelt? (videó)

A kedd esti Real–Bayern Bajnokok Ligája-rangadón a holland középpályás a továbbjutás szempontjából nagyon fontos gólt szerzett. Mark van Bommel ezt követően bemutatott a hazai szurkolóknak, amiért akár el is tilthatják.

A spanyol lapjelentések szerint a királyi gárda hivatalosan is panasszal kíván élni a bajorok középpályásának viselkedése miatt az UEFA-nál. „Elfogadhatatlan provokáció” – idézi szerdai Marca az egyik madridi vezetőt. A legrosszabb esetben eltilthatják a 3-2-es végeredményt beállító Bommelt (a holland gólja – videó), aki a mérkőzés után elnézést kért.

„Megfeledkeztem magamról, ezért kérem, ne haragudjanak rám. Annyira örültem a találatomnak, hogy nem tudtam féken tartani az érzelmeimet. Bocsánatot kell kérnem a szurkolóktól. Semmi bajom nincsen velük, nem úgy, mint a Real néhány játékosával” – nyilatkozta a találkozót követően a 29 éves játékos.

Van Bommel a tavalyi szezonban még a királyi gárda legnagyobb hazai riválisánál, a Barcelonában játszott,

de nyáron eladták a katalánok a bajoroknak, mivel nem tudott beilleszkedni a Rijkaard által megálmodott taktikai rendszerbe.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik