Élet-Stílus

Rali: ifj. Tóth János revansra vágyik

A hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János egyelőre nem tudja, milyen autóval indul a 2007-es országos ralibajnokságon, de az biztos, hogy nyerni szeretne.

Ifj. Tóth János még szeptemberben az idei utolsó futamon, a Mecsek-ralin műszaki ok miatt kénytelen volt feladni a viadalt, s így a második helyen zárta a bajnokságot. “Azóta már három hónap is eltelt, így volt időm megemészteni a történteket. Előfordul az ilyesmi, no meg nem lehet mindig nyerni. Egy viszont biztos: szeretnék visszavágni és újra győzni.”

A hétszeres bajnok azt még nem tudja, hogy milyen autóval vág neki a versenynek, mint mondta “az biztos, hogy a márka Peugeot lesz, azt viszont még nem tudom, hogy milyen típus”. A klasszis pilóta elmondta, hogy az indulásával, a körülményekkel kapcsolatban csak február közepén tud véglegesen nyilatkozni.

Ifj. Tóth János 1995-ben nyerte az első abszolút bajnokságát, majd további két éven át nem talált legyőzőre. Ezt követően 2000 és 2002 között ismét verhetetlen volt. A hetedik sikerét 2005-ben aratta, míg az idén Benik Balázs lett a bajnok, “Janika” pedig a második.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik