Élet-Stílus

Henry szerint nem elég erős a keret

Az Arsenal támadója angol lapjelentések szerint a pénteki edzésen csúnyán összeveszett Arsene Wengerrel. Több kérdésben is gyökeresen különbözik a francia csatár és a szakember véleménye.

Thierry Henry állítólag a pénteki tréningen kapott össze a szakemberrel, és dühösen távozott. Wenger nem akart a részletekbe bocsátkozni az üggyel kapcsolatban. “Nehéz bármiről is beszélni, mert először le akarok ülni Thierry-vel, és el szeretném neki mondani, hogy pontosan mit is várok tőle.” – nyilatkozta a francia szakember.

A 29 éves támadó a szombati városi rangadón sérülése miatt nem lépett pályára, de az Ágyúsok így is simán, 3-0-ra elintézték a Tottenham Hotspur együttesét. Egyelőre az sem biztos, hogy Henry a jövő hét végi, Chelsea elleni szuperderbin lehetőséget kaphat. A francia a forduló előtt jelentkezett játékra, de Wenger véleménye szerint még nem volt ehhez elég fitt.

A csatár nemcsak ebben a kérdésben volt más állásponton: a francia csatár szerint nem véletlen, hogy nem tudnak lépést tartani a nagycsapatokkal. “Megközelítőleg sem olyan erős a keretünk mint a többieknek. Arsene a januári átigazolás időszakban új játékosokat fog keresni.”

A tréner azonnal cáfolt: “Senkit nem fogok leszerződtetni januárban. A jelenlegi kerettel fogjuk az idei szezont végigjátszani.” Az újságírók megkérdezték Wengertől, hogy Henry miért nyilatkozott másképpen. “Nem tudom, erről őt kellene megkérdezniük.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik