Élet-Stílus

Hatton: De La Hoya megveri Mayweathert

A kisváltósúlyúba visszatérő brit klasszis, a veretlen Ricky Hatton a következő ellenfeléről, és a jövő év legjobban várt összecsapásáról, a Floyd Mayweather-Oscar De La Hoya meccsről nyilatkozott.

Hatton január 20-án az IBF kisváltósúlyú világbajnoka, Juan Urango (17-0-1) ellen lép szorítóba. A brit bunyós ellenfeléről elmondta, hogy erős, izmos versenyzőről van szó, a legyőzése azonban nem okoz majd gondot számára. Hatton kicsit már távolabbra tekint, hiszen győzelme esetén létrejöhet a Jose Luis Castillo elleni álommérkőzés, amely nem ígérkezik sétagaloppnak, hiszen a mexikói bokszoló Mayweather dolgát is megnehezítette.


Apropó Floyd Mayweather! A “Pretty Boy” május 5-én csap össze Oscar De La Hoyával, és Hatton szerint a veterán klasszis legyőzi veretlen kihívóját.

“Oscar megveri Mayweathert, aki azonban kijelentései ellenére nem fog visszavonulni” – kezdte Hatton. “Floyd remek bokszoló, de semmi izgalmasat nem csinál a mérkőzései alatt, Baldomirt is elintézte, de nem volt miért felugrálni a székből. Nagy bokszoló, ámde semmi rendkívülit nem tesz azért, hogy emlékezzenek rá” – tette hozzá a brit öklöző.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik