Élet-Stílus

Három góllal kedveskedett edzőjének a MU

A Manchester United együttese magabiztos győzelemmel kedveskedett edzőjének, Sir Alex Fergusonnak, aki hétfőn ünnepli a manchesteri szerepvállalásának huszadik évfordulóját.

A skót menedzser, aki 34 trófeájával a világ legeredményesebb labdarúgóedzője, elégedetten és büszkén nézhette végig a csapata Portsmouth elleni produkcióját. A Manchester United az első félidőben valósággal lefutballozta a pályáról az ellenfelét, és a szünetig megnyugtató előnyre tett szert.


Louis Saha nyitotta meg a gólok sorát (a francia csatár tizenegyesből volt eredményes), majd Cristiano Ronaldo mattolta az amúgy remekül védő David Jamest. A portugál légiós szabadrúgásból, 25 méterről tekerte a labdát a bal felső sarokba.

A térfélcsere után valamelyest visszavett a lendületből a manchesteri legénység, de még így is növelte az előnyét, midőn Nemanja Vidics Gary Neville beadását követően a hálóba bólintott.


A Manchester United továbbra is vezeti az angol bajnokságot, és a nagy rivális Chelsea csak akkor veszi át tőle az első helyet, ha vasárnap esedékes mérkőzésén tíz góllal (!) nyer a Tottenham ellen.

A szombat játéknapra visszatérve: Priskin Tamást csapata, a Watford a megszerezte első győzelmét, az újonc a Middlesbrough ellen nyert 2-0-ra. A magyar csatár a kispadról nézte végig a találkozót.


Premier League, 11. forduló:
Bolton-Wigan 0-1 (0-0)
Gól:
McCulloch (79.)

Charlton-Manchester City 1-0 (1-0)
Gól:
D. Bent (28.)

Liverpool-Reading 2-0 (1-0)
Gól:
Kuyt (14., 73.)

Manchester United-Portsmouth 3-0 (2-0)
Gól:
Saha (3., 11-esből), Cristiano Ronaldo (10.), Vidics (66.)

Watford-Middlesbrough 2-0 (1-0)
Gól:
Woodgate (6., öngól), Young (60.)

Fulham-Everton 1-0 (0-0)
Gól:
Jensen (66.)

Newcastle-Sheffield United 0-1 (0-0)
Gól:
Webber (68.)


Vasárnapi program:
West Ham-Arsenal, 14:30
Aston Villa-Blackburn, 15:00
Tottenham-Chelsea, 17:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik