Élet-Stílus

A fiatal labdarúgóink remekeltek Cipruson

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 4-1-re legyőzte Örményországot a ciprusi Eb-előselejtező zárófordulójában, ezzel hibátlan teljesítménnyel az első helyen jutott tovább.




A fiatal labdarúgóink remekeltek Cipruson 1

magyarfoci.lap.hu

A fiatal labdarúgóink remekeltek Cipruson 1
A fiatal labdarúgóink remekeltek Cipruson 3

Várhidi Péter szövetségi edző csapata, akárcsak Azerbajdzsánt és Ciprust, Örményországot is legyőzte a ciprusi Európa-bajnoki előselejtezőben, ekképp százszázalékos teljesítménnyel jutott tovább. Külön öröm, hogy a torna gólkirálya az MTK-ban futballozó Németh Krisztián lett, hét találattal. A mieink mellett egyébként Azerbajdzsán korosztályos együttese került az Eb-selejtezők tavaszi körébe.

“Kicsit nehézkesen kezdtünk, hiszen a játékosok nincsenek hozzászokva az ilyen sorozatterheléshez, de nagy örömömre 25 perc után már egy nyugodt és lazán futballozó együttest láttam a pályán – kezdte Várhidi Péter szerdán megbízott szövetségi kapitánynak kinevezett szövetségi edző.


– A második félidő parádésra sikerült, szép akciókat vezettünk és a befejezéseknél sem hibáztunk. Ki kell emelnem, hogy labdarúgóim taktikailag és emberileg végig fegyelmezettek voltak. Köszönöm a játékosok edzőinek a kluboknál végzett munkát, a csapat sikere velük és a szövetségi edzőkkel is közös”.

U19-es Európa-bajnoki előselejtező:
Magyarország-Örményország 4-1 (1-0)
A magyar gólszerzők:
Németh K. (2), Mészáros, Farkas
Piros lap: Nagy S. (82.)


A csoport másik mérkőzésén:
Azerbajdzsán-Ciprus 1-1

Végeredmény:
1. Magyarország 9 pont
2. Azerbajdzsán 4
3. Örményország 3
4. Ciprus 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik