Élet-Stílus

Cech nem emlékszik az ütközésre

Petr Cech, a Chelsea cseh válogatott kapusa először nyilatkozott azután, hogy két hete, a Reading elleni bajnoki mérkőzésen koponytörést szenvedett egy ütközés következtében.

A 24 éves kapus a Reading elleni mérkőzés 20. másodpercében sérült meg, miután az ellenfél egyik játékosa, Stephen Hunt a térdével fejbe rúgta.

Cech elmondta, nem emlékszik az ütközésre, csak a találkozót megelőző pillanatokat tudja felidézni. “Csak arra emlékszem, hogy átmentünk az egyik térfélről a másikra, mivel John Terry, a csapatunk kapitánya elvesztette a feldobást. Ennyi. Másra tényleg nem emlékszem” – nyilatkozta a cseh játékos, akinek a rúgás során beszakadt a koponyája, az orvosok két fémdarabbal erősítették meg a sérült csontot. A kapus fején egy mély seb emlékeztet a történtekre.

“Az ütközést később láttam videón, de nem akarok róla beszélni” – folytatta Cech. – Bár minden nap egy kicsit jobban vagyok, még mindig rettenetesen fáj a fejem, folyamatosan szedem a gyógyszereket. Az viszont nagyon jól esik, hogy a családom, a csapattársaim és a Chelsea alkalmazottjai mellett nagyon sokan állnak mellettem, rengeteg üzenetet, bíztató szót kaptam, a szeretet segít a gyógyulásban.”

Cechre legalább féléves kihagyás vár, de egyes hírek szerint csak egy múlva léphet újra pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik