Élet-Stílus

Beckham szenved a kispadon

Az angol válogatott egykori csapatkapitánya nem elégedett, miután az utóbbi meccseken a klubjában is rend szerint csak a kispadon kapott helyet Fabio Capellótól.

A válogatott új szövetségi kapitánya, Steve McClaren már nem számít David Beckhamre, és a középpályás a Real Madrid legutóbbi öt meccsén is csak egyszer került be a kezdőbe. “Szomorú és frusztrált vagyok, hiszen sem a válogatottban sem a klubomban nem játszhatok.” – nyilatkozta a 31 éves focista a Daily Mailnek “Még két évet nehezen bírnék így ki.”

Ennek ellenére jelenleg is tárgyalásokat folytat a játékos a madridi klubbal, egy új két évre szóló szerződésről. A Real elnöke, Ramon Calderon többször is leszögezte, hogy Beckham nem eladó, és Capello is mindenképpen maradásra akarja bírni a sztárt.

A középpályás az interjúban elmondta, hogy küzdeni fog a kezdőbe kerülésért, és a frusztráló helyzet ellenére nem akarja még szögre akasztani a stoplisát. “Egyelőre ez a kérdés még nem foglalkoztat. Ha már a lábam és a szívem nem bírja, akkor fogom abbahagyni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik