Élet-Stílus

Nyugodt meccsre számít Mourinho

A Chelsea vezetőedzője arra számít, hogy a szerda esti Barcelona elleni Bajnokok Ligája rangadó kevésbé lesz viharos mint a két együttes legutóbbi összecsapásai.

A kontinens talán két legerősebb klubcsapata a legrangosabb európai kupasorozatban az elmúlt két évben az egyenes kieséses szakaszban találkozott, és azok a találkozók vitatott körülmények között fejeződtek be. “Egy nagyon fontos különbség van a múltbéli meccsek és a szerda esti előtt. Most még csak a csoportkörben tartunk, és természetesen fontos most is, de nincs olyan nagy jelentősége az eredménynek. Abban bízom, hogy a nyugodtabb körülmények között mindkét csapat megmutathatja az igazi tudását.”

A tavalyi kiírásban a későbbi győztes Barcelona nyerte a párharcot, 12 hónappal korábban a londoni gárda lépett tovább.

A Barcelona edzője kifejezetten örül annak, hogy az idei rangadó előtt nem robbant ki a szavak háborúja a trénerek között. “Teljesen normális, megszokott körülmények között készülünk. Ebben az is közrejátszhatott, hogy a Chelsea-nél most mindenki a két kapus – különösen Petr Cech súlyos – sérüléséről beszél.”

“Minden Bajnokok Ligája mérkőzés különleges a maga nemében, de a szerdai is csak olyan lesz, mint az összes többi csoportmeccs.” – tette hozzá Frank Rijkaard.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik