Élet-Stílus

NHL: két sorozat is megszakadt Denverben

Hétfőre virradóra egy mérkőzésre került sor az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL), ezen a Colorado Avalanche egy góllal győzte le a Denverben vizitáló Vancouver Canucks csapatát.

Két sorozat is megszakadt a denveri Pepsi Centerben: a Colorado először nyert az idei szezonban – ebből következik, hogy Vancouver elveszítette a veretlenségét. Jóllehet, a vendég kanadai együttes kezdett jobban: a 6. percben Markus Näslund, Lukas Krajicek volt a korong útja, az utóbbi lövését ugyan hárította Jose Theodore, az idén már harmadszor eredményes Daniel Sedin ismétlésével szemben viszont már tehetetlen volt.


A hazaiak Wojtek Wolski közeli lövésével egyenlítettek, majd a második harmadban Marek Svatos révén a vezetést is átvették. Igaz, nem sokáig örülhettek a Colorado-szurkolók, a Vancouver ugyanis még a szünet előtt 2-2-re igazította az eredményt, midőn Näslund a kapu jobb oldalába terelte a Theodore-ról kipattanó korongot.


A mérkőzést végül Svatos döntötte el: 5:44-gyel a vége előtt egy kapu előtti kavarodás során a korcsolyájáról került a pakk a hálóba. “Nem szándékosan rúgtam bele a korongba, szerencsés gól volt” – magyarázta utóbb a Kassán születet hokis. Veresége




NHL: két sorozat is megszakadt Denverben 1

nhl.lap.hu

NHL: két sorozat is megszakadt Denverben 1
NHL: két sorozat is megszakadt Denverben 3

ellenére a Vancouver vezeti az Északnyugati csoportot, a Colorado a második, a további sorrend: Minnesota, Calgary, Edmonton.


NHL, alapszakasz, 5. játéknap:
Colorado Avalanche-Vancouver Canucks 3-2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik