Élet-Stílus

Verekedett és lövöldözött egy NBA-sztár

Egy sztriptízbár előtt verekedett és lövöldözött Stephen Jackson, a tengerentúli profiligában (NBA) szereplő Indiana Pacers kosarasa.




Verekedett és lövöldözött egy NBA-sztár 1

nba.lap.hu

Verekedett és lövöldözött egy NBA-sztár 1
Verekedett és lövöldözött egy NBA-sztár 3

A legutóbbi szezonban 16-os pontátlaggal előrukkoló kiválóság három csapattársával, Jamaal Tinsleyvel, Marquis Danielsszel és Jimmie Hunterrel szórakozott egy indianapolisi lokálban, majd amikor a játékosok távoztak, néhány vendég – akikkel korábban szóváltásba keveredtek – utánuk ment.

A lokál bejáratnál az ismeretlenek megütötték Jacksont és feldobták egy autó motorháztetejére, ám ő elővette az engedéllyel magánál tartott 9 milliméteres pisztolyát, és ötször a levegőbe lőtt. A támadók elszeleltek, majd a kiérkező rendőrök kis mennyiségű marihuánát találtak Tinsley kocsijában. Mivel azonban nem derült ki, hogy ki vezette az autót, illetve kié a drog, senkit sem vettek őrizetbe.

A 28 éves Jackson 2004-ben részt vett az emlékezetes detroiti tömegverekedésben (a bunyó mérkőzés közben tört ki), amiért 30 mérkőzéses eltiltással és 60 órányi közmunkával bűnhődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik