Élet-Stílus

Az MLSZ-be várják a törzsszurkolókat

admin

2006. 10. 04. 09:01

Kisteleki István elnök kezdeményezésére a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vendégül kívánja látni azon szurkolói csoportok vezetőit, melyek részt vettek a múlt heti demonstráción.

Kisteleki erről levélben tájékoztatta Magyar Balázst, a múlt pénteki megmozdulás egyik főszervezőjét. Írásában a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke meglepődöttségének adott hangot: „Augusztus 18-án, amikor Ön személyesen részt vett az öt kiemelt sportszervezet szurkolói értekezletén az MLSZ-ben, a demonstráció szándékának még semmi jelét nem adta. Sőt, kérte, hogy biztonság tekintetében lépjen előre az MLSZ. Javaslatát elfogadva az értekezlet létrehozta a szurkolói csoportok delegáltjaival együtt a Biztonsági Bizottságot, amely elkezdte a jövő évi Pályarendszabályok kidolgozását” – fogalmazott.

Kisteleki levelének második felében megkéri Magyart Balázst, hogy a múlt heti megmozduláson megjelent szurkolócsoportok vezetőinek társaságában vegyen részt egy eszmecserén, amelynek keretében a labdarúgó-szövetség meghallgatja a demonstrálók véleményeit, javaslatait, hogy azokat beépíthesse jövő évi programjába. A megbeszélést október 17-én délelőtt rendeznék a szövetség székházában.


„Egyelőre korai lenne válaszolni, de valószínűleg ott leszünk a találkozón” – mondta Magyar Balázs, a Ferencvárosi Szurkolók Szövetségének elnöke.

Pénteken egy békés tüntetés keretében hat klub – a Ferencváros, az Újpest, a Honvéd, a Diósgyőr, a Debrecen és a Fehérvár – hívei a sportág hazai irányítóinak alkalmatlanságára kívánták felhívni a figyelmet, és petíciót nyújtottak át a 2012-es Európa-bajnokság rendezésre pályázó magyarországi helyszíneket tanulmányozó UEFA-szemlebizottságnak.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

HELSINKI, FINLAND - JULY 16, 2018: US President Donald Trump (C) and Russia's President Vladimir Putin (R) shake hands during a meeting at the Presidential Palace. Pictured L is US First Lady Melania Trump. Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS (Photo by Alexei NikolskyTASS via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.