Élet-Stílus

Görögországban is aggódnak Puskásért

A Panathinaikosz csapatának szurkolói vasárnapi, PAOK elleni mérkőzésen hatalmas feliratban fejezték ki szeretetüket egykori edzőjük, Puskás Ferenc iránt. A magyar legenda, akit továbbra is az intenzív osztályon ápolnak, BEK-döntőig vezette az athéniakat.

A Panathinaikosz együttese vasárnap este 2-1-es győzelmet aratott a Torghelle Sándort is a soraiban tudó PAOK Szaloniki ellen. A magyar válogatott támadó kezdőként kapott lehetőséget, és teljesítményét dicsérték a találkozó után.

A találkozónak más magyar vonatkozású eseménye is volt, hiszen az athéni klub „13-as kapu” névre hallgató szurkolói csoportja Puskás Ferenc előtt tisztelgett. A szurkolói csoport vezetője eljuttatott a Magyar Labdarúgó Szövetséghez egy felvételt, amelyen látható a drukkerek által kifüggesztett, angol nyelvű felirat: „Puskás Ferenc, mindig a gondolatainkban vagy!”.

A legendás magyar csatár vezetőedzőként 1971-ben óriási eredményt ért el a jobbára amatőr játékosokat foglalkoztató Panathinaikosszal: a BEK döntőjéig vezette az alakulatot (a fináléban a holland Ajax ellen szenvedtek vereséget a zöld-fehérek).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik