Élet-Stílus

Agassi üzletember lesz

Három héttel azután, hogy befejezte karrierjét, üzleti vállalkozásba kezd a korábbi nyolcszoros Grand Slam-győztes Andre Agassi.

A 36 éves sztár egy olyan klub irányításába társul be, melynek tagjai 225 ezer dollár befizetésével mintegy háromszáz üdülési lehetőséghez, szállodai szobához, nyaralóhoz férhetnek hozzá Észak-Amerikában, a Karib-térségben és Európában. A luxuskörülményeket biztosító Exclusive Resortnak 2400 tagja van.

Agassi ingatlanfejlesztésekben fog szerepet vállalni, s mint kétgyermekes apa, elsősorban arra vonatkozóan ad majd tanácsokat, hogy miként lehet családközpontúvá alakítani a nyaralóhelyeket. Több helyszínen felépül majd a róla és feleségéről, a korábban szintén világklasszis Steffi Grafról elnevezett tenisz- és fitneszközpont.

„Azt hiszem, tudom, mi kell a családoknak az aktív pihenéshez. Az ilyen nyaralások az összetartozás érzésének megerősítéséről, illetve a közös feltöltődésről szólnak” – jelentette ki Agassi, aki a US Openen vett könnyes búcsút a közönségtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik