Élet-Stílus

Kétgólos újpesti győzelem Sopronban

Az Újpest idegenben győzte le a Sopront a Borsodi Liga hétfői mérkőzésén. A fővárosiak mindkét gólját Tisza Tibor lőtte.


Az utánpótlás válogatott csatár a 74. percben vette be először a házigazda Sopron kapuját (hét méterről rutinfeladat volt számára a gólszerzés), majd öt perccel később, pazarul eltalált szabadrúgása után piszkálta ki a labdát a hálóból Rabóczki Balázs.


Az első félidő egyébként kiegyenlített küzdelmet hozott, a csapatok leginkább egymás hibáiból éltek. Valamelyest a vendégek játszottak veszélyesebben a hazai védők megingásainak köszönhetően, de gólt nem sikerült szerezniük. A folytatásban sem változott a játék képe, mindkét fél előnybe kerülhetett volna, ez végül a fővárosiaknak sikerült. A lila-fehérek győzelmüket Tisza újabb góljával biztosították be.

Borsodi Liga, 6. forduló:
Sopron-Újpest FC 0-2 (0-0)
Gól:
Tisza (74., 80.)
Sopron: Rabóczki – Homei, Ibric, Radu, Munteanu – Demjén, Lekic, Szabó T. (Cigan, 46.), Ivancsics – Feczesin (Ianc, 83.), Magasföldi (Birtalan, 71.)
Újpest FC: Balajcza – Böjte, Korcsmár, Vaskó, Kiss Z. (Vermes, 46.) – Erős K., Sándor Gy. – Kovács Z. (Nagy O., 67.), Tisza, Tóth N. (Gulyás, 78.) – Rajczi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik