Élet-Stílus

A Sun újraértelmezi a 64 bites informatikát

Nem csak a nagyok érhetik el...

A Sun megbízható, biztonságos szervermegoldásait mostantól a belépő szintű szerverek felhasználói is megengedhetik maguknak. Sun Fire szerverek már 224.690,- forinttól a http://www.sunshop.hu/promo oldalon.

A Sun ősz elején jelentette be saját tervezésű 64 bites szervercsaládjának három tagját; a kétprocesszoros Sun Fire X2100, a négyprocesszoros 1 rack unit Sun Fire X4100 és a négyprocesszoros 2 rack unit Sun Fire X4200 szervereket. Az új Sun Fire szervercsalád x64-es architektúrája (64 bites Sun x86-es platform) minőségi ugrást képvisel az ipari szabványú rendszerek piacán mintegy 50 százalékkal gyorsabb és 66 százalékkal takarékosabb áramfelhasználású kiszolgálókat kínálva a termékkategória többi gépéhez képest. A Sun történetében ez idáig példa nélküli, hogy a cég egyik termékének bevezetését az iparág legjelesebb képviselői közül ilyen sokan támogatják; a vezető informatikai vállalatok közül az AMD, a MySQL és az Oracle is támogatja. A felhasználók szabadon eldönthetnek az operációs rendszerről is, hiszen az új gépeken Solaris 10 mellett Linux- és Windows opreációs rendszer is futtatható.

Megbízhatóság, könnyű szervizelhetőség
A könnyű szervizelhetőség és a megbízhatóság érdekében a gépek nem tartalmaznak belső kábeleket. Az innovatív mérnöki tervezésnek köszönhetően az alkatrészek közvetlenül egymáshoz, csatlakozókon keresztül kapcsolódnak. A rendszer diagnosztikáját és javítását a beépített szervizprocesszor és a vizuális diagnosztikai elemek biztosítják.

További információ:
http://www.sunshop.hu/promo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik