Élet-Stílus

A Novell virtuális adatközpont infrastruktúrát kínál

A Novell több mint 5 000 Novell Open Enterprise Servert és SUSE Linux Enterprise Servert osztott szét VMware virtuális gépekre az ügyfelek általi értékelés, a fejlesztés és a megoldások tesztelésének leegyszerűsítése és meggyorsítása érdekében.

A Novell és a VMware kiterjeszti meglévő partnerkapcsolatát, és közös fejlesztéseket, új technológiai megoldásokat, szolgáltatásokat, valamint kibővített vásárlói támogatást biztosítanak. A VMware virtuális infrastruktúra napjaink vezető adatközpont-virtualizációs megoldása, több mint 10 ezer nagyvállalati ügyféllel rendelkezik, amelyből 80-an a száz legnagyobb céget tartalmazó Fortune 100 listán is szerepelnek.

A Novell támogatni fogja az adatközpont infrastruktúrájára épülő virtuális megoldásokat a termékeit használó ügyfelek számára. Ezek a termékek a SUSE Linux Enterprise Server, az Open Enterprise Server, a NetWare, az eDirectory, a ZENworks és a GroupWise. A Novell mostantól vállalati szintű műszaki támogatást biztosít a VMware termékeihez, ezzel ügyfeleinek egypontos támogatást kínálva.

Emellett a VMware és a Novell létrehoztak egy programot, amely biztosítja, hogy a SUSE Linux-alapú partnermegoldások széles körben elérhetők legyenek az ügyfelek számára. Ennek a programnak a kísérleti stádiumában a Novell több mint 5 ezer Novell Open Enterprise Server és SUSE Linux Enterprise Server környezetet osztott szét VMware virtuális gépekre az ügyfelek általi értékelés, a fejlesztés és a megoldások tesztelésének leegyszerűsítése és meggyorsítása érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik