Élet-Stílus

A Samsung YH-J70 lett az év médialejátszója

Európa legrangosabb audio-video kitüntetését, – az EISA díjat - hordozható médialejátszó kategóriában a Samsung MP3-lejátszója kapta.

Az EISA Európa legfontosabb, a multimédia területére összpontosító sajtótermékeinek kiadói szervezete, amelyhez 50 audio-, video-, fogyasztói elektronikai, fotó- és mobil-szaklap csatlakozott, összesen húsz európai országból. A szaklapok képviselői minden évben összegyűlnek, hogy eldöntsék, mely termékek érdemlik meg az áhított EISA-díjat az elmúlt évben általuk bemutatottak közül. Audio, video, házimozi, fotó és mobil kategóriákban osztanak díjakat. Az EISA-díj a legnagyobb elismerés Európában, amit egy fogyasztói elektronikai cég kaphat, így egyre nagyobb versengés figyelhető meg érte az iparág óriásai között.

A legjobb hordozható médialejátszó idén a Samsung YH-J70 készüléke lett. A modell nemcsak zene tárolására és lejátszására használható, de segítségével akár MPEG4-formátumú mozifilmeket is nézhetünk, és videojátékokat is játszhatunk a beépített, 1,8″ LCD-kijelzőn. Az YH-J70 merevlemeze 20/30 GB adatot képes tárolni, amellyel 5-7000 dal memóriaigényét fedezi.

A Samsung további két kategóriában szerzett első helyezést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik