Élet-Stílus

Rekordév várható a Szigeten

Soha nem tapasztalt méretekben fogynak az idei Szigetre az elővételes hetijegyek. Az eladható hetijegyek nagy része korábban is külföldön kelt el elővételben, azonban már most kétszer akkora az érdeklődés a határainkon túl a szigetes jegyekre, mint a tavalyi hasonló időszakban.

A külföldi terjesztőknél eddig kétszer annyi jegyet vásároltak, mint tavaly ilyenkor és a hazai árusítóhelyekre a napokban viszik ki az utolsó ezer hetijegyet – tájékoztattak a Sziget szervezői. A Sziget történetében először – a nagy érdeklődésre való tekintettel – már napijegyeket is lehet elővételben venni.

A hazai jegyirodákban is rengeteg belépőt vettek, és már csak kétezer jegy vár eladásra, amiből ezret a napokban szállítanak ki a terjesztőkhöz, a fennmaradt mennyiséget a kapuban lehet majd megkapni, gondolva azokra, akik olyan helyekről jönnek, ahol nincs elővételes jegyértékesítés.

A Sziget eddigi történetében volt már olyan nap, hogy teltházat kellett jelenteni. Most, hogy a nagy érdeklődés miatt hamar elfogyhatnak a hetijegyek, azok számára, akik biztosan nem szeretnének lemaradni a Sziget egy-két programjáról, először a rendezvény történetében elindult a napijegyek előzetes árusítása, kizárólag a Szerencsejáték Rt. kirendeltségeiben (lottózókban és a postákon).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik