Élet-Stílus

Júliusban érkezik az új iPaq

Az előzetes információk szerint a „Blueberry" és a „Treo" ihlette az új HP PDA-ját az iPaq 6515-et. A kinézet azonban nem feltétlenül jelent belső hasonlatosságot is.

Az új iPaq ugyan egy „Treo” kommunikátorra hasonlít, de az előzetes hírek szerint belső tulajdonságaival komoly konkurenciája lehet az említett PalmOne terméknek.

A GPRS funkcióval is ellátott készülék kitűnően alkalmas a mobil internet kommunikációra is, s mivel ismeri mind a négy GSM frekvencia szabványt ezért a világ bármely táján telefonként is kiválóan használható. Alapkiépítésben is felszerelték egy integrált GPS megoldással is, amely lassan alapkövetelménye a manapság divatos PDA-knak.

A készülék lelke alapkiépítésben egy Intel XScale processzor, amely 312 MHz-en ketyeg, természetesen a későbbiekben megjelenő nagyobb kapacitású iPaq-ek nagyobb sebességűeket kapnak.

Memória tekintetében 64 MB ROM és 64 MB SDRAM, valamint 12 MB Flash tároló áll a felhasználó rendelkezésére. További tárolási kapacitást a mini SD slot biztosít. A 320x 240–es 65 ezer színű megjelenítő jó lehetőséget biztosít a beépített 1.3 megapixeles kamera képeinek visszanézésére és elegendő a szervező funkciók kényelmes megjelenítésre is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik