Élet-Stílus

A bank pénze külföldön is biztonságot ad

Korábbi utazásaink során legtöbbünknek volt már alkalma tapasztalni, hogy idegen környezetben, ahol akár váratlan helyzetek is előfordulhatnak, milyen jól jön a bankkártya által nyújtott biztonság és rugalmasság. Mielőtt becsomagolunk, és a család elindul síelni, talán azt is érdemes lenne megfontolnunk, vajon melyik kártyának vesszük a legtöbb hasznát külföldön.

A CIB Hitelkártya belföldön és külföldön egyaránt ideális készpénzkímélő eszköz. Segítségével pénzt vehetünk fel világszerte több százezer bankjegykiadó automatából, és fizetőeszközként is szívesen fogadják a Föld minden pontján. A CIB Hitelkártya révén külföldön is a bank által rendelkezésünkre bocsátott hitelkeretet használhatjuk, vagyis a bank pénzét, akár 45 napig kamatmentesen! A tartozást aztán ráérünk utólag itthon, forintban rendezni. Ráadásul vásárlásaink belföldön és külföldön egyaránt díjmentesek.


A bank pénze külföldön is biztonságot ad 1

De a CIB Hitelkártya most még többet kínál annak érdekében, hogy valóban gondtalanul élvezhessük a tél örömeit. A bank a 2005. március 15-ig igényelt CIB Hitelkártyák esetében elengedi az AHICO Biztosító Rt. által nyújtott, korlátlan számú külföldi útra érvényes poggyász-, utazási és balesetbiztosítás első éves díját.. Így külföldi utazásunk, például a küszöbön álló a családi síelés még biztonságosabb, még gondtalanabb lehet – egy teljes évig díjmentes biztosítással. Mielőtt csomagolni kezdene, Ön se felejtsen el CIB Hitelkártyát igényelni!

THM: 36,89–47,40%
A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Részletek: (http://www.cib.hu/services/lakossagi/hitelkartya/hitelkartya)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik