Szórakozás

Új eljárás Demcsák férje ügyében

Új eljárás lefolytatására kötelezték az elsőfokú bíróságot, a korábbi felmentő ítéletet pedig hatályon kívül helyezték.

Meglepő fordulatot hozott a bíróság döntése a Demcsák Zsuzsa és férje, Kiss József ügyében tartott mai tárgyaláson. A másodfokú bíróság, ahova ügyészi fellebbezés miatt került az ügy, új eljárás lefolytatására kötelezte az elsőfokú bíróságot, a korábbi, felmentő ítéletet pedig hatályon kívül helyezte – írja a Blikk.

Kiss Józsefet rongálással, lopással és súlyos testi sértés kísérletével vádolta meg előzőleg a Mokka műsorvezetője, az ügy az ő feljelentése alapján indult.

Továbbra sem tudni tehát, kinek van igaza az ügyben, mindenesetre a másodfokú bíróság mostani döntése azt jelzi, elképzelhető, hogy valami mégis hibádzik a felmentés körül.

Demcsák Zsuzsa idén januárban az elsőfokú ítélet kihirdetése után sokkoló fotókkal bizonyította a veréseket a sajtóban. Később arról jöttek hírek, hogy Demcsák exe a gyerekekkel áll bosszút, majd József azt állította, hogy Zsuzsa bántalmazta őt. Még májusban is dúltak az indulatok kettejük közt, akkor a gyermekek láthatásával kerültek a bulvárlapok címlapjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik