Szórakozás

Újra áll a bál Demcsákéknál

Ismét a gyermekek láthatása miatt marakodik Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József.

Az elmúlt hetekben alig lehetett hallani Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József ügyéről. Úgy tűnt, hogy végre elcsendesedik a nyilatkozatháborúvá mérgesedett vita, de lehet, hogy ez mégis egy véget nem érő történet lesz. A műsorvezető férje ugyanis ma ismét azzal jött elő a sajtóban, hogy exe nem ad neki megfelelő lehetőséget a gyerekekkel való találkozásra.

A Blikk információja szerint Demcsák és Kiss vitájában a gyermekek láthatása afféle adukártya. Amíg az elmúlt néhány hétben Kiss József rendszeresen láthatta kisfiát és kislányát, a legutóbbi bírósági pert (amelyben egy idézésnek eleget téve a tévés ellen tanúskodott) követő hét végén Demcsák már nem adta neki oda a kicsiket.

“Gyászosan telt az elmúlt hétvégém. Megbeszéltem a volt feleségemmel, hogy elcseréljük a víkendet, ezért rengeteg programot terveztem a gyerekekkel. El akartam vinni őket például a városligeti tűzoltó- és rendőrnapra, és még sorolhatnám, mennyi mindent kitaláltam a szórakoztatásukra. Legnagyobb meglepetésemre azonban Zsuzsa közölte, hogy nem vihetem el őket. Arra hivatkozott, hogy az nem az én hétvégém, annak ellenére, hogy előzőleg elcseréltük. (…) Nem ez volt az első eset, amikor nem vihettem el Benedeket és Tamarát. Egy korábbi alkalommal Zsuzsa az utolsó pillanatban küldött SMS-t, hogy mindketten belázasodtak. Később viszont, amikor beszéltem az egyik szomszéddal, kiderült, hogy a gyerekek aznap késő estig kint játszottak a ház előtt” – mondta a lapnak Kiss, aki hozzátette: a gyerekek a történtek ellenére mindig nagyon várják, hogy vele lehessenek, ezért sem érti, miért nem kapta meg őket az ominózus hétvégén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik