Szórakozás

Éden Hotel: Régi játékos tért vissza a luxusszállóba

Snjezi és Bence legnagyobb ijedtségére Mariann új lehetőséget kapott, és visszatérhetett a realitybe.

Mindenki meglepetésére a Beus által kiejtett Mariann visszatért az Éden Hotelbe. Ugyanis most láthattuk azt a felvételt, ami rögtön a fekete angyal ceremónia után készült, és ahol Mariann eldönthette, hogy párja, Bence kapjon-e két heti védettséget, vagy pedig ő maga szeretne visszatérni egy adandó alkalommal az édenbe.

A lány – természetesen – az utóbbit választotta, és egy titkos küldetéssel együtt vissza is költözött a hotelbe. Küldetése pedig nem volt más, mint a már emlegetett kék pillangó másik felét elrejteni, és rájönni, ki lehet az, akiek szintén feladata van. Ez igen hamar ment, Mariann és Gyula gyakorlatilag azonnal egymásra talált, és nagy örömmel rakták össze a kis kék pillangót.

Fotó: TV2 

Mariann érkezésén egyébként mindenki meglepődött, legjobban persze Snjezi és Bence, akik nemigen tudtak mit kezdeni a kialakult – kissé kényes – helyzettel. Félelmük teljesen jogosnak is bizonyult, ugyanis Mariann kapásból Snjezit szeretné a hotelen kívül tudni, és Petivel régi titkos szövetségüket most még szorosabbra fűzték. Bence viszont a kamerák előtt bevallotta, ő Snjezivel szeretné inkább folytatni a játékot.

Az adás további részében Adri “brutáldurva” hízásáról hallgathattunk kisebb előadást, továbbá Ádám smúzolt egy sort Nórinak, akit barátjának tart, majd pedig mulatós bulival zárult az este.

Persze azért a műsor történetének eddigi legkomolyabb balhéjára is sor került; ahogy ezt már tudni lehetett, Ádám leprostizta Beust, aki erre felpofozta a fiút. A kizárást, és azt, hogy milyen jutalomban részesül a titkos küldetés teljesítéséért Mariann és Gyula, majd a holnapi adásban fogjuk látni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik