Szórakozás

VV Robin nyeremények nélkül éli régi életét

Lassan egy hónapja annak, hogy Robin kiélezett küzdelemben megnyerte a Való Világ hetedik szériáját, nyereménye azonban még várat magára.

VV Robin magánkívül volt az örömtől, amikor kiderült, ő nyerte meg a valóságshowt és az ezzel járó fődíjat, a lakást, az autót és a havi egy millió forintot. Akkor elmondta, hogy teljesült az álma, hiszen új életet kezdhet, amiben már nem kell aggódnia a mindennapi megélhetésért. Ehhez képest Robin, a korábbi VV győztesekhez hasonlóan még mindig nem kapta meg a nyereményeit, sőt nem is látta őket. Albérletben lakik, visszatért régi munkahelyére, az egyetlen dolog pedig amit tud, az az, hogy Aurelio szomszédságába költöztetik majd.

“Úgy tudom, hogy körülbelül egy hónap múlva vehetem át a nyereménylakást és azzal együtt az autót. Bizonyos szempontból biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy ezek a nyeremények várnak rám, másrészről viszont úgy élem meg, hogy olyan, mintha be sem mentem volna. Miután kijöttem a villából, visszamentem a régi munkahelyemre pincérkedni, tehát szinte semmi nem változott körülöttem. Élem a régi életemet, minden rendben van” – mesélte a Borsnak Robin.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik