Szórakozás

Hada Renáta azonnal teherbe esne a szülés után, hogy végre lánya legyen

A 8 hónapos terhes kismama még mindig nem nyugodott bele abba, hogy fiút hord a szíve alatt, ezért szülése után azonnal nekiugrik még egyszer a terhességnek.

Hada Renáta hetekig csak sírt, amikor megtudta, hogy nem kislánnyal fogant meg, sőt azt is világgá kürtölte, hogy inkább az abortuszt választotta volna, ha korábban szembesül gyermeke nemével. Azóta talán már beletörődött, hogy fia lesz, akinek most a neve miatt megy a herce-hurca. Hada ugyanis Pistinek szeretné anyakönyveztetni a kicsit, de az Akadémia ezt eddig nem engedélyezte. A szőkeség azonban nem adja fel, azt mondja addig nem lesz neve a gyereknek, amíg el nem éri a célját.

A meglepő kijelentések után, Hada azt is elárulta az Aktívnak, hogy Pisti mihamarabb testvérkét is kap (persze azért, hogy édesanyja végre megkaphassa hőn áhított kislányát is).

“Egyből csinálunk kistestvért neki, akármi is van. Ha alszom, ha halott vagyok, ha félrebeszélek, ha begyullad a mellem és lázam van, a gyerekprojekt folytatódik, nem állunk le a kislányig” – jelentette ki teljes eltökéltséggel Renáta, aki a fentieken túl arról is beszámolt, hogy habár Pistike még csak a hasában van, de már most fegyelmezésre szorul.

“Már most látszik, hogy én vagyok a szigorúbb. Én ugyanis már most rászólok, hogy ejnye-bejnye, nem szabad szétrúgni a mami hasát, mert baj lesz, és ha kijön, akkor ezt megbeszéljük.”

Parádés retrófotó került elő Liptai Claudiáról. Katt IDE!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik