Light

Erdei Zsolt máris a következő babát tervezi

Az ökölvívó kislánya koraszülöttként jött a világra tavaly májusban, de Madár újra az apaságra készül, lehetőleg minél hamarabb.

Erdei Zsolt és párja, Réka nehéz hónapokat éltek át, amikor első közös gyermekük, Gréti hat hónaposan világra jött. A pici akkor mindössze 920 gramm volt, de kilenc hónapos korára beérte kortársait, és mostanra minden rendben van vele. Ezért lehet az, hogy Madár máris azon gondolkodik, hogy szerelmével még egy csemetét vállaljanak, és lehetőleg a közeljövőben

“Nekem kedvemre való lenne még egy baba, de nem szeretnék a saját gyerekem nagypapája lenni, nem szeretnék kifutni a korból” – árulta el a Reflektornak Erdei.

A kismama egyelőre nem tűnik annyira lelkesnek első terhessége megpróbáltatásai miatt, de nem zárkózik el a gondolattól. Azt a pletykát pedig, mi szerint nem lehet újra gyermeke, határozottan cáfolta.

“Amikor az embernek hat hónapra megérkezik a kisbabája, nem az az első gondolata, hogy jöhet a következő. Úgy tudom, a császármetszések után van egy ajánlati idő, amit célszerű betartani a két baba között, szerintem az orvos csak erre gondolhatott. Amúgy a fejletlen méh okozhatta a problémát, aminek egyetlen ellenszere van, maga a terhesség, és ezen már túl vagyok” – mondta Réka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik