Szórakozás

Éden Hotel: Kínos volt Milán távozása

Snjezi hiába választotta párjának Milánt, a srácnak mégis mennie kellett.

Az Éden Hotel péntek esti részében kiderült, hogy ezen a héten kinek kell elhagynia a Costa Ricán lévő luxushotelt. Mindenkinek párt kellett találnia, ám az öt lányra hat fiú jutott: a héten érkezett új csábító, Gergő eléggé felkavarta az állóvizet. A vesztét leginkább érző Milán össze-vissza kapkodott, hogy mentse a menthetőt. Több embernek is bizalmat ígért, mindent kikotyogott és vállalhatatlanul lerészegedett. Amikor a kavarás kiderült, nyilvánosan elsírta magát. Már napok óta mondogatja, hogy fél lábbal a hazafelé tartó repülőn van, és végül ki is esett, de nem olyan simán, mint gondolta.

Gergő ugyanis a beköltözésekor kapott egy zöld és egy piros borítékot, amelyek közül a párválasztó ceremónián választhatott. Elsőként mindenki tudatta a döntését, ennek értelmében ő és Milán is Snjezit választották. A lány úgy döntött, hogy Milánnal folytatja a játékot, ám a borítékok közbeszóltak. Gergő védettséget kapott, így mégsem neki ért véget a játék.

Az Éden Hotel eddigi legbonyolultabb és legkínosabb kiesése után Milán elmondta, hogy sajnálja a bizonytalanságával bevonzott távozást, és semmi jót nem kíván Gergőnek. A kényszerből párt kapott Snjezi pedig a ceremónia után hosszan bőgött, jól elsiratta a helyzetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik