Szórakozás

Éden Hotel: Gergő és a borítékok felkavarták az állóvizet

Eden-Gergo(960x640).jpg (éden gergő, éden hotel, )
Eden-Gergo(960x640).jpg (éden gergő, éden hotel, )

Új csábító, és egy kis meglepetés is érkezett a Costa Rica-i luxusszállóba.

Naomi kiesése után máris új játékos érkezett az összeszokott párosokhoz. Gergő 19 éves, végzős gimnazista, mellette képzett vízimentő, aki a fiatalságát szeretné kihasználni a játékban.

A műsor készítői egyébként olyan frappánsan készítették elő a fiú érkezését, hogy egy mentőbóját csempésztek be a hotelbe, majd pedig a Baywatch zenéjével szórakoztatták a lakókat. És akkor Berki Krisztián Mitch Buchannon-szerkóját inkább meg sem említjük. Ráadásul még egy vízimentő gyakorlatot is szerveztek, úgyhogy abszolút úgy éreztük, a Gergő foglalkozásában rejlő összes lehetőséget kimaxolták már érkezése napján.

Később pedig a műsorvezető, és főképp az általa hozott két boríték paráztatta kicsit a játékosokat. A borítékok gazdája Gergő lett, akinek a következő párválasztó ceremónia előtt kell majd kinyitnia az egyiket. Az asztalon heverő leveleket szigorúan tilos kinyitni, a bennük lévő szavakat csakis az új fiú olvashatja majd el.

Az újabb csavar természetesen mindenki fantáziáját megmozgatja, Milán például máris úgy érzi, hogy neki kell majd távoznia a hotelből. Viszont Lokinak Gergő elárulta, ő inkább a szerelmespárt, Adriennt és Patrikot robbantaná szét. Lesz itt még hiszti és kiborulás….

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik