Szórakozás

Éden Hotel: Milán a kiesés, Adri a kilói miatt parázik

Éden Adrienn (Éden Adrienn)
Éden Adrienn (Éden Adrienn)

Amíg a fiúk kocsmáztak, a lányok mérlegeltek.

Mármint szó szerint; az Éden Hotelben ezúttal a fiúkra maradt a taktikázás, a lányok a súlyukkal voltak inkább elfoglalva.

A reality férfijátékosai lehetőséget kaptak arra, hogy egy hamisítatlan Costa Rica-i kocsmában tölthessenek együtt egy kis időt, és ugyanott Gergő fogadóórát tarthatott riválisainak. Milán most már végképp odavan; a fiúnak meggyőződése , hogy ő fog kiesni a párválasztás során. Úgy érzi, félig már a hazafelé tartó repülőgépen van.

Eközben a lányok egy mérleget kaptak, amitől Adrienn kis híján frászt kapott. A korcsolyás lány jóval magasabb, és ezáltal súlyosabb is a többi női játékosnál, ami elképesztően frusztrálja őt. Annyira, hogy a testsúlyaikat tartalmazó listát Sjnezinek kellett elrejteni a kedvéért. Apolka szerint Patrik nagyon jól viseli Adri önértékelési problémáit.

A taktikázás persze egy nappal a párválasztó ceremónia előtt a tetőfokára hágott: Loki mindenáron szeretné Gergőt játékban tartani, és ehhez Sjnezit szeretné felhasználni. Lehet, hogy Milán félelmei nem alaptalanok?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik