Szórakozás

Ezért mondott fel a TV2-nél Baronits Gábor

A Jóban Rosszban szereplője a Facebookon búcsúztatatta el az elmúlt öt évet.

Mint megírtuk, Baronits Gábor otthagyja a Jóban Rosszbant, a nézők már csak néhány hónapig láthatják őt a képernyőn. A Halász fivérek idősebbik tagja a Facebookon búcsúzott.

“Megjelent a mai hírekben,hogy távozom a Jóban Rosszban-ból.

A hír igaz.

Meghoztam egy nehéz, de annál érthetőbb döntést. Nehéz volt, hiszen a második családomtól kell búcsúznom. Rengeteget köszönhetek a sorozatnak, hiszen akkor szavaztak nekem bizalmat, amikor még “tojáshéj volt a fenekemen”.
A legfájdalmasabb talán a sorozatbeli családom “elvesztése” lesz. Fábián Anita, Dózsa Zoltán, Gesztesi Károly…Köszönök mindent! Nagyon sokat tanulhattam tőletek!

Hálával tartozom az elmúlt évekért a TV2-nek, a jelenlegi csapatnak és különös tekintettel két embernek. Annak a producernek aki anno meglátta bennem a lehetőséget, Nagy Tamás-Grandénak, és annak, aki mindvégig ott volt, és a mai napig is számítani lehet rá, Felhős Györgynek.

Szeretnék köszönetet mondani a stábnak, akik bár nem látszódnak, de a legfontosabb szerepet töltik be a sorozat életében. Az a profizmus és elhivatottság amivel ők a dolgoznak, nagyon ritka.

Jól esik, hogy megpróbáltak marasztalni, de nekem most itt elfogyott a levegő. Engem arra tanítottak, hogy mindig fejlődni kell, és mindenből a maximumot kell kihozni. Magunkból is. Csak a tökéletes elfogadható.
Én természetemből adódóan is egy olyan ember vagyok, akinek sosem elég ami van, mindig többet és többet szeretnék elérni.

Úgy érzem, a JR-ben számomra már nincs fejlődési lehetőség, nincs továbblépés. Persze maradhatnék amíg csak létezik a sorozat, de úgy, hogy már nem ez minden gondolatom, és már nem várok izgatottan minden forgatási napot, nem érdemes. Csak átverném magam. Nem szeretnék elkényelmesedni. 25 éves vagyok. Nem dőlhetek hátra, nekem előre kell mennem. Mikor, ha nem most?

Békében, méltósággal, szeretetben távozom. Még jó ideig láthatjátok Halász Kristófót, azután pedig új helyen, új szerepben, szerepekben találkozunk!

Köszönöm ezt az 5 évet!”

Ajánlott videó