Szórakozás

Berki Krisztián: Manipulálok és felhasználok

Berki (Berki)
Berki (Berki)

Az Éden Hotel műsorvezetője saját bevallása szerint szerelmes magába, és nem foglalkozik vele, hogy utálják.

Berki Krisztián a Blikk olvasóinak kérdéseire válaszolt, talán még a megszokottnál is nagyobb arccal egóval.

Kiderült többek közt, hogy úgy véli, nincs mire szerénynek lennie, és (figyelem, BRÉKING!) az elmúlt három hónapban 9 könyvet is elolvasott! Hogy miket, az nem derült ki. (Vajon tudja, hogy a kislányának felolvasott Bogyó és Babóca nem számít?)

Fotó: Berecz Valter 

Mindezek mellett Berki kicsit múltjáról, és terveiről is beszélt.

“A sport volt számomra a legfontosabb és nem a tanulás. Ez alapján a kötelező tanulmányaimat elvégeztem, majd pedig már felnőttként profi sportolóként végeztem el a TF Sporttmenedzser szakát, tehát felsőfokú végzettségem van. (…) Fontos, hogy az ember a maga elé kitűzött célt elérje, én mindig csak erre fókuszálok, valamint mindig keresem az új lehetőségeket. Tudom, hogy meddig akarok tévézni, és hogy utána mivel akarok foglalkozni, de ezt nem árulhatom el. (…) Az életem tervezett, tudatos, célratörő, amelyben manipulálok és felhasználok, köztük téged is” – válaszolta a herevasalt celeb a rá kíváncsi olvasónak. A Fradi-botrány sem maradhatott ki a kérdések közül, erre Berki így reagált.

“Ha ön megvádol azzal, hogy elloptam a pénzt a Fraditól vagy bárki mástól, azt bizonyítani kell. Ez súlyos vád az ön részéről az irányomba. Nagyon nehéz lenne ellopni a pénzt egy zárt részvénytársaságon belül, miközben a vezetőnek, azaz nekem 250 000 Ft-ig volt önálló aláírási jogköröm, majd később én ennek a zrt.-nek a tulajdonosa lettem, magamtól ellopni pedig nagy butaság lenne. Jelenleg nem tudok róla, hogy ellenem bármilyen büntetőügyem lenne, valószínűleg erről megkérdeztek volna engem is” – mondta el az Éden Hotel műsorvezetője, aki elárulta, kiesésük után lehet, hogy mazsolázgat a reality női játékosai közül.

És ezt olvasta már? Berki a napokban stand-up komikusnak állt, ráadásul elmondása szerint ebben is ő a legjobb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik