Szórakozás

Éden Hotel: Naomi anyja el akart vetélni

Az Éden Hotel játékosának anyja annyira nem akarta Naomit, hogy ivott és drogozott is a terhessége alatt.

Az Éden Hotelből múlt héten kiejtett, éppen színésznőnek készülő Naominak szörnyű gyermekkora volt. Az édesanyja 18 éves volt, amikor teherbe esett. Ennek nem örült, úgy gondolta, ő még túl fiatal ehhez. Persze a házassághoz nem volt az, mert ekkor már Naomi apja elvette őt. Az anya annyira nem akarta a gyereket, hogy terhessége alatt leitta magát, és gyógyszereket szedett, remélve, hogy elvetél, és később sem törődött vele.

“Amikor megtudta, hogy állapotos, egy kicsit sem örült. Sőt mindent megtett azért, hogy elvetéljen. Gyógyszereket szedett, és piált is rendesen, erről nagymamája mesélt Naominak. Otthon a helyzetük egyre elviselhetetlenebb volt, Naomi hatéves lehetett, amikor a gyámhivatal úgy döntött, hogy testvérével együtt inkább intézetbe kerüljenek. Belegondolni is szörnyű, hogy milyen körülmények vezethettek idáig. Vannak olyan dolgok, amelyekről Naomi sohasem beszél, így mi sem tudunk mindent. Ha ez szóba kerül, akkor mindig azt mondja, hogy a teljes igazságot csak ő tudja” – mondta a Blikknek Naomi egyik barátnője.

Egy korábbi cikkből az is kiderül, hogy Naomi szülei a Jehova Tanúi vallási közösség tagjai lettek, és mivel a lány nem akart csatlakozni hozzájuk, mennie kellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik