Szórakozás

Schobert: Ha újra megszületnék, Rubint Réka szeretnék lenni

A fitneszguru megelégelte, hogy feleségét, és házasságát rossz színben tűntetik fel. Szerinte mindenki elkárhozott, aki nem Rubint Réka.

Schobert Norbi haragja lecsapott a Velvet újságírójára, miután az kritikát írt asszonya motiváló-nőnapi előadásáról. A cikk szerint Réka az őt ért negatívumokról panaszkodott a hallgatóságnak, akik fizettek is mendezért, ráadásul azt is elmondta, hogy férje tíz éven át elnyomta őt, és inkább gyereket csinált neki, mert nem akarta, hogy dolgozzon, és megvalósítsa az álmait.

“A férjem kitalálta, hogy forgat nekem egy DVD-t 13 éve. És amikor elkészült, megszületett az első gyerek, meg gyorsan a második is, hogy hátha akkor tényleg nem fogok dolgozni. […] Azt mondta (Schobert), hogy az én feleségem nem lehet alkalmazott egy fitneszteremben se. […] Néha elvitt fellépni, akkor azzal úgy tudod úgy az a ‘Jólvan Pistike, addig is megnyugszol…’ és amikor látta, hogy már majdnem merek szólni, akkor elkezdte nekem mondani, hogy ‘Szüljél nekem még egy kisbabát’ Mondtam neki, hogy nem! Végre már ezek nagyok, nem kell pelenkáznom, most megpróbálok önmagam lenni” – idézi a cikk Rubint szavait.

Norbi mindezen annyira felháborodott (no, nem a feleségére), hogy közösségi oldalán zúdította véleményét az újságíróra.

“(…)interjú nélkül kiragadtál mondatokat a szövegkörnyezetből, hogy írjál egy jó Emberről egy szart. Tipikus fizetett karaktergyilkosság. (…)Én továbbra is szeretném, ha Réka véleménye rólam az maradna, amit előadott és nem az, amit írni akartál. Rékát pont ettől a világtól próbáltam óvni, mikor burokban akartam tartani. Ő tényleg egy Angyal. Ahogy próbálja megtartani bennem, a gyermekeimben és másokban a jót. Hozzá képest elkárhozott vagy Te is, én is. Ha újra megszületnék, Rubint Réka szeretnék lenni…”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik