Szórakozás

Éden Evelin: Naomi nem túl kedves lány

Az Éden Hotel legutóbbi kiesőjének sérti az önérzetét, hogy éppen fő riválisa ellen vérzett el.

Pénteken a második párválasztó ceremónia alkalmával a magát meztelenül is megmutató Evelin esett ki a játékból. A lány a Mokka vendégeként elárulta, mivel úgy érezte, hogy Milánnal kialakult köztük egy szimpátia, nem gondolta, hogy végül neki kell majd távoznia. Ráadásul azt sem tudta, hogy Milán ígéretet tett az előzőekben kiesett Norbinak arra vonatkozóan, hogy vigyázni fog párjára, Naomira. A vakítóan szőke lányról amúgy sincs túl jó véleménnyel Evelin.

“Kialakult egy rivalizáció kettőnk közt. Hamar megismertem, hogy ő egy nagyon… nem túl kedves lány. Sajnos nem is beszélgettünk túl sokat, éreztük azt, hogy ugyanazt a fiút szeretná választani, akit én. (…) Az Éden Hotel csak a taktikáról szól… ahogy utólag rájöttem erre” – mondta el Evelin, aki szerint Milán rosszul döntött, őt pedig külön bántja az, hogy éppen Naomi miatt kellett távoznia.

“Az önérzetemet is sérti… Normál esetben nem gondolom őt annyira riválisomnak, vagy egy olyan lánynak, aki bármi másban tudna akadályozni” – véli a kiesett játékos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik