Light

Éden Hotel: Nórit mindenki félreismeri

Éden Nóri (éden nóri, éden hotel, )
Éden Nóri (éden nóri, éden hotel, )

Legalábbis szerinte. Az állandóan kavaró lány ugyanis ezzel védekezett a kőkemény kérdések ellen, amiket a Pandora ceremónián kapott.

Egyre durvul a helyzet Costa Ricán – mondhatnánk így is, de igazából csak valóban elkezdték játszani a taktikai realityt az Éden Hotel játékosai. Az egymásnak névtelenül feltett kérdések sok esetben kiugrasztották azt a bizonyos nyulat a bokorból, és kiderült többek közt az is, hogy Nórit valaki nagyon nem kedveli, és ezért szexuális életéről és hazugságairól egyaránt faggatta őt. A valóban igencsak intrikus lány persze kiakadt, és úgy vélte, társai nagyon félreismerik őt. 

Ebben egyébként Loki is egyetértett vele; ő egyébként azt is megosztotta a kamerákkal, hogy szerinte “Bencében most kell megforgatni a kést”, azaz Mariann párját minél előbb a hotelen kívül szeretné tudni.

Mariann pedig Petivel szövetkezve Patrikot próbálná kiejteni a játékból, aki szerintük nem játszik, csak kizárólag Adriennel van elfoglalva. Evelin, Naomi és Milán még mindig szingli, ezért részükről talán a legérthetőbb a folyamatos kavarás és manipulálás. 

Ezenkívül még említésre méltó, hogy Apolka és Peti kicsit mintha kezdenének közelebb kerülni egymáshoz, Adrienn és Patrik pedig ismét igénybe vették a takaró alatti kameramentes övezetet. 

Holnap párválasztás, egy lánynak pedig távoznia kell majd a hotelből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik