Szórakozás

Végrehajtás fenyegeti Oszter Sándor vidéki birtokát

A színművész 500 milliót érő diósjenői vadászkastélyát árverezheti el a bank, miután meggyűlt a baja az ingatlanra felvett hitel törlesztésével.

Oszter Sándor még 2009-ben került pénzügyi csapdába, amikor egy barátnak hitt ismerőse számára nagy összegű hitelt vett fel, 315 ezer svájci frank, azaz 81 millió forint értékben. A hatalmasra rúgó részleteket azonban hol tudta fizetni, hol nem. A Blikk információi szerint a pénzintézet évek óta perben áll emiatt Oszterrel, sőt nemrégiben, fel is mondták a hitelszerződését.

“Előfordult, hogy egy összegben fizetett egy nagyobb tételt, így kapott egy kis halasztást, utána azonban már szintén nem tudott törleszteni. Úgy tudom, hetekkel ezelőtt felszólítást is kapott, hogy a banki szerződése megszűnt, és ingatlan-végrehajtásra kerülhet sor” – árulta el a napilapnak egy informátor.

Oszter újabb levelet írt a bankjának, hogy egyezségre jussanak, az üggyel kapcsolatban pedig szűkszavúan reagált a Blikknek: “Már nem árulom a házat, a hitellel pedig minden rendben van” – mondta ingerülten.

A színész korábban próbálta értékesíteni a vadászlakot. Eleinte 750 millióért hirdette, aztán ez lecsökkent 492 millió forintra. Valószínűleg a hiteltől szeretett volna szabadulni, de ma már szinte képtelenség lenne eladnia veszteségek nélkül.                                     

Ajánlott videó

Olvasói sztorik