Szórakozás

Kembe Sorel műsorvezetőként szeretne visszatérni a képernyőre

A Jóban Rosszban színésze október elején mondott fel a sorozatnak, de szívesen visszatérne a TV2-höz egy új szerepben.

A nyáron apává vált Kembe Sorel azért döntött a távozás mellett, mert szeretne biztos jövőt teremteni családja számára. Szerinte a sorozatok kiszámíthatatlanok, viszont a képernyőzésnek nem szeretne végleg búcsút inteni. Mivel korábban már kipróbálta magát műsorvezetőként, így ebben a szerepben térne vissza a TV2-höz.

“A felmondási idő alatt jeleztem a csatornának, hogy nagyon szívesen tevékenykednék műsorvezetőként náluk a jövőben, hiszen a szakmai tapasztalatom megvan hozzá. A válasz még várat magára” – árulta el a Nők Lapja Cafénak a Jóban Rosszban Józsija, aki csak kitérőként gondol a színészetre.

Sorel arról is mesélt, hogy minden álma egy nagycsalád, de erre egyelőre még várniuk kell, hiszen párjával, Kondákor Zsófival örülnek, ha kislányuknak meg tudják teremteni a megfelelő körülményeket.

“Hosszú távon nagycsaládot szeretnék, és azt látom magam előtt, hogy a kertben négy gyerek szaladgál, de racionálisan gondolkozom, és tudom, hogy most erre nincs lehetőség, és ezekkel az álmokkal várni kell még” – mondta az egykori sorozatszínész.

Fotó: RedLemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik