Szórakozás

Sonia továbbra is Budapesten “rejtegeti” kislányát

Az énekesnő a Kúria döntésének ellenére sem hajlandó visszavinni Angliába gyermekét, szerinte itthon van a helyük.

Nkuya Sonia gyermek elhelyezési kálváriája már fél éve tart. Az énekesnő azért küzd, hogy kislánya vele maradhasson Magyarországon. A Kúria azonban fellebbezését is visszautasította, ennek értelmében Annabellának Angliában lenne a helye. Sonia korábban elmondta, ha minden kötél szakad, akkor visszaköltözik gyermekével Londonba, de ennek egyelőre nem látja szükségét, úgy sem, hogy jelenleg körözés folyik ellene, amiért a végrehajtók nem találják a megadott címen.

Habár a hivatalos szervek nem tudják utolérni az énekesnőt, azt erős túlzás lenne állítani, hogy Sonai bújkál. A Blikk olvasója például az egyik trolin fényképezte le.

“Szerdán délután láttam a Keletinél a 78-as trolin Nkuya Soniát a kislányával és egy barátnőjével. A jelek szerint újra itthon van. A beszélgetésből kiderült, hogy nemrég repültek haza valahonnan. Úgy hallottam, jelenleg egy-egy napra a barátainál húzza meg magát. Nagyon vidám volt, a kislánya pedig cserfes. Egyfolytában valakivel üzengetett a telefonon” – írta a szemfüles tanú.

Eközben Sonia exe azért aggódik, hogy gyermekét intézetbe viszik anyja viselkedése miatt: “A pénzt, amit rendszeresen küldök a kislányomnak, azt felveszik. Én Angliában élek és dolgozom, de ha Sonia idejön, szintén bajban lesz, mert ha itt fogják el, szigorúbban intézkednek. Annál is inkább, mert nem lesz angliai hivatalos lakhelye és jövedelme” – mondta az apa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik