Szórakozás

Nkuya Sonia egy időre fellélegezhet kislánya ügyében

Az egykori megasztáros kálváriája kedvező fordulatot vett. Gyermeke kiadatásának végrehajtását felfüggesztették.

Nkuya Sonia még mindig kislánya felügyeletéért küzd. A bíróság májusban rendelte el a 3 éves Annabella kiadatását, aminek értelmében Soniának vissza kellett volna küldenie gyermekét Londonba. Az énekesnő azonban nem tett eleget a végzésnek, helyette a Kúriához fordult, amely most kedvezően döntött ügyében.

“Kecsegtetően halad az ügy. A Kúria ítélete szerint egyelőre felfüggesztik a végrehajtást, úgyhogy a kislányomat nem tudják elvinni addig, amíg meg nem születik a harmadfokú végzés. Mivel a bíróság bezár nyáron, ezért a nyaram az biztos, de utána is a végsőkig harcolok. Különben is irreális az egész helyzet, hiszen magyar a gyerek, a szülők is magyarok” – mesélte a Sugarloaf újdonsült énekesnője a Hir24-nek.

Sonia szerint az apuka részéről az egész huzavona csak kiszúrás. Az énekesnő úgy gondolja, hogy volt párjának az szúrja a szemét, hogy ő új fejezetet nyitott életében és sikeres.

“Most biztosan nagyon dühös, mert nekem mindig azt hangoztatta, hogy én sem nem vagyok nő, sem nem vagyok anya, nem vagyok zenész, nem vagyok senki. Most pedig egy év elteltével két zenekarom van, vannak barátaim, van párkapcsolatom és boldog vagyok.”


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik