Szórakozás

Novák Angéla nem vállalná a méhbeültetést

A nemátalakításon átesett előadó nagyon szeretne gyereket, de a méh transzplantációt túl rizikósnak és költségesnek találja.

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője vágyik az anyaságra, és ahogyan ő fogalmaz, korábbi életében már a szülést is megtapasztalta, most mégsem meri bevállalni a kockázatos beavatkozást.

“Azt gondolom, a nemátalakító műtétig transzszexuális valaki, mert az egy átmeneti állapot. Mivel én már túl vagyok rajta, ízig-vérig nő vagyok! A lelkemből hozom a nőiséget, és sajnálom, hogy lemaradok a várandósságról. Tudom, mi az, és szerintem azért van a szülésre igényem, mert korábbi éle­temben már megtapasztaltam. Mégsem merem bevállalni, mert hatalmas a rizikófaktora. A világon pár méh transzplantációt elvégeztek már sikeresen, de életveszélyes. Az ember immunrendszerét szétbombázzák, beültetik a méhet, de csak kilenc hónapig maradhat, aztán pedig ki kell venni, mert a szervezet kilökné. Ráadásul milliókba kerül” – mesélte a Borsnak Angéla.

A szőkeségnek egyelőre a párkereséssel is gondjai vannak, ezért attól is fél, hogy kifut az időből, és túl idős lesz ahhoz is, hogy örökbe fogadjon.

“A klasszikus családmodell van a fejemben. Szerintem az anyának és az apának is jelen kell lennie egy igazi családban. Most azt mondom, hogy egyedül nem vennék magamhoz egy gyereket. De tudom, hogy 37 évesen nagyon időszerű lenne. Tisztában vagyok azzal, hogyha öt éven belül nem fogadok örökbe egy kicsit, akkor kicsúszom az ideális korból, azt viszont nagyon sajnálnám.”

Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik