Szórakozás

Elküldték az első celebet a dzsungelből

Szerdától minden este egy híresség búcsúzik a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből. Az első kieső Novák Angéla volt.

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerdai adását is egyedül vezette Sebestyén Balázs, műsorvezetőtársa ugyanis már két napja kórházban van. Persze nélküle is lement a könnyekkel és szenvedéssel átitatott show, amelyből kiderült, hogy végre megbontják a lakók tizes egységét, és ezután minden epizód végén elbúcsúznak valakitől. A távozó személyéről a nézők SMS-ben dönthetnek.

A szavazatok alapján az idei évad első kiesője a transzszexuális Novák Angéla lett – ami őszintén szólva annyira nem meglepő, hiszen túl sok izgalmat nem tett hozzá a tábor életéhez.

A többiek felfogása alapján Angéla ezzel “nyert”, hiszen mindenki szabadulna már a dzsungeltől. A szerdai adásban például hárman is elsírták magukat: Bea asszonynál és Krasznai Tündénél az otthoniak hiánya, Szabó Zsófinál pedig a kemény bátorságpróba miatt tört el a mécses. Nem csak ők, hanem a fiúk is szívesen hazamennének már: Gáspár Laci és Erdei Zsolt is elsőként tették fel a kezüket, amikor Balázs megkérdezte, hogy ki hagyná ott a realityt. Nekik jó hírünk van: holnap újabb celeb esik majd ki.

Fotó: Hír24

Ajánlott videó